Приједлози за "Бањалучку зиму" до 5. новембра

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Сва заинтересована правна лица из земље и региона могу до 5. новембра да доставе приједлоге пројеката/програма за манифестацију "Бањалучка зима 2021/2022", која ће бити одржана од 1. децембра 2021. до 30. јануара 2022. године, навели су из Градске управе Бањалука.

"Приједлози пројеката/програма требају да садрже елементе забавног програма за дјецу и одрасле у духу новогодишњих и божићних празника, као и идејно осмишљено коришћење јавних површина града Бање Луке за туристичке и угоститељско-трговинске садржаје", појаснили су из Градске управе.

Право учешћа имају правна лица из Републике Српске/Босне и Херцеговине и земаља региона која су регистрована за обављање туристичке и угоститељско-трговинске дјелатности и/или организацију догађаја и промоцију:

 маркетиншке агенције;

 привредни субјекти регистровани за обављање туристичке и угоститељско-трговинске дјелатности и/или организацију догађаја и

удружења грађана.

За организовање програма манифестације "Бањалучка зима 2021/2022" град Бањалука би правним лицима, уступио јавну површину по приједлогу у цијелости или парцијално, без накнаде на сљедећим локацијама и са сљедећим оквирним садржајима:

 Трг Крајине (простор уз хотел "Палас" и Улицу краља Петра И Карађорђевића) - намијењен примарно за поставку клизалишта и пратећих садржаја;

 Трг Крајине (простор између РК "Боска" и Градске тржнице) – намијењен примарно за поставку забавног парка, и

 Парк "Петар Кочић" (поплочане површине у парку) – примарно намијењено за поставку угоститељских и забавних садржаја (кућице и пратећи садржаји за забаву, конзумацију и промоцију).

Пријаве на јавни позив са потребном документацијом достављају се путем  Пријемне канцеларије Градске управе града Бањалука, канцеларија број 14, у затвореној коверти, са назнаком: Јавни позив за достављање приједлога пројеката/програма за манифестацију "Бањалучка зима 2021/2022" или путем поште - препоручено, на адресу: Градска управа Града Бањалука, Трг српских владара 1, 78000 Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана