Пријаве на фото-конкурс "Инспирација" до 23.маја

Срна
Foto: Срна

ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Културни центар и општина Источно Ново Сарајево су поводом Спасовдана, крсне славе општине, расписали фото-конкурс под називом “Инспирација" за избор најбоље фотографије која би требала да буде лични доживљај аутора који посматра ову локалну заједницу, живот и људе у њој.

Конкурс је отворен до 23. маја до 9.00 часова, а аутори три најбоље фотографије добиће новчане награде, најављено је из Културног центра Источно Ново Сарајево.

Фотографије које учесници шаљу морају бити ауторске, у дигиталној форми, а могуће је доставити три фотографије по аутору.

Аутори слањем фотографија дају организаторима фото-конкурса право на њихово кориштење.

Фотографију са пријавом потребно је послати на мејл /[email protected]/ са назнаком “Такмичење за најбољу фотографију".

Све пријаве треба да укључују име, презиме и контакт аутора, као и назив и опис фотографије.

Избор најбоље фотографије вршиће се онлајн гласањем на "Фејсбук" страници Културног центра, а јавно гласање ће трајати до 27. маја, те ће побједници бити проглашени по завршетку гласања.

У саопштењу се додаје да аутор уступа права на кориштење свих објављених фотографија у оквиру конкурса у промотивне сврхе у било којем облику или медију. При оваквом кориштењу организатори се ослобађају од било каквих потраживања од аутора фотографије на конкурсу.

Изложба фотографија и додјела награда биће одржана 30. маја у Културном центру Источно Ново Сарајево у 19.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана