Приход од утакмице Звезде и Вишеграда за ратне војне инвалиде

Срна
Приход од утакмице Звезде и Вишеграда за ратне војне инвалиде

ВИШЕГРАД - Рукометни клубови Вишеград и Црвена звезда одиграли су вечерас хуманитарну пријатељску утакмицу, а сав прикупљени новац намијењен је ратним војним инвалидима Војске Републике Српске.

Фондација “Делије” у сарадњи са Удружењем навијача “Делије” из Вишеграда организовала је хуманитарну акцију уз учешће два клуба, која је окупила велики број навијача, а приређена је и величанствена кореографија “Делија”.

Утакмица, која је одиграна у спортској дворани у Вишеграду, дио је божићне акције коју Фондација “Делије” у сарадњи са навијачима Црвене звезде реализује у Републици Српској.

У име Борачке организације Вишеград захвалност “Делијама” за све што су до сада учинили за борачку популацију изразио је Александар Савић, истакавши да је ово најљепши примјер слоге, пожртвовања и хуманости.

Ваша љубав, драге наше Делије, није само спортска, јер ви сте велики хуманисти и родољуби. Ријетко смо чули да се ова патриотска организација хвали својим доприносом у помоћи свом народу, да лакше преброди тешкоће и недаће. Зато општинска Борачка организација не смије и неће да заборави сарадњу и заједништво са својим Делијама - истакао је Савић.

Утакмицом, у којој су побиједили рукометаши Црвене звезде, обиљежено је и 20 година рада Рукометног клуба “Вишеград”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана