Прегршт признања Сари Нинковић из Рогатице

С. М.
Прегршт признања Сари Нинковић из Рогатице

РОГАТИЦА - У рогатичком Средњошколском центру “27. јануар” јуче су додијељене дипломе и друга признања за 57 ученика Гимназије, Економске школе и смјера агротуристичких техничара, који су ове школске године окончали средњошколско образовање.

Директорица центра Жаклина Лелек рекла је да је ријеч о једној од успјешнијих генерација, иако је њихово школовање пратила пандемија вируса корона па се настава одвијала и на онлајн начин.

Најуспјешнији ђак ове генерације је гимназијалка Сара Нинковић, која је на свечаности побрала највише аплауза, али и признања. Уз признање ученику генерације Сара је похваљена и као једини носилац дипломе “Вук Караџић” и одличан ученик.

Уз “златну” Сару, похвале и награде, које је за све најуспјешније обезбиједио и уручио начелник општине Милорад Јагодић, добило је још десет одликаша и два ученика који нису имали изостанака са наставе - Иван Јешић, током четворогодишњег средњошколског образовања и Александар Јањић у четвртом завршном разреду.

Јагодић је матурантима пожелио пуно здравља и радости и да им се у животу остваре све жеље, али и да кад стекну нова образовања дођу на подручје општине и помогну њен развој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана