Представе поклон Олимпијског центра Јахорина за све грађане

ГС
Представе поклон Олимпијског центра Јахорина за све грађане

ПАЛЕ - У оквиру акције Олимпијског центра Јахорина „Буди дијете Јахорине“, у току октобра у Културном центру Пале биће одигране три представе као поклон за све грађане.

У недјељу, 10. Октобра са почетком у 20 часова сви заинтересовани ће моћи уживати гледајући представу у извођењу Градског позоришта Јазавац из Бањалуке под називом „Пиџама за шесторо“. Ради се о хумористичној представи прилагођеној средњошколцима и родитељима. Улаз на представу се неће наплаћивати а пријаве за поменуту акцију „Буди дијете Јахорине“ ће бити могуће прије и након представе у просторијама КЦ Пале.

У Културном центру Пале ће бити одигране још двије представе. За суботу, 16. октобра у 20 часова заказана је представа  “Кројачки салон“ која је прилагођена за родитеље и старије основце док ће у четвртак, 21. октобра у 18 часова бити одиграна представа „Краљ жабац“ прилагођена дјеци узраста до четвртог разреда основне школе.

Акција „Буди дијете Јахорине“ је изазвала велику пажњу школараца из града Источно Сарајево. У Олимпијски центар Јахорина је пристигло готово 600 пријава. Из овог центра су поручили да је акција у току до 30. октобра и позвали све који се нису пријавили да то учине путем сајта www.oc-jahorina.com или на поменутим представама.

За добијање ски карте ученици требају испунити два критеријума – да похађају било коју основну или средњу школу на територији града Источно Сарајево и да доставе креативни рад на тему свог виђења олимпијске планине Јахорине. Сви ученици који испуне наведене критеријуме ће у новој зимској сезони бити власници персонализоване сезонске ски карте понедјељак - петак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана