Предсједник „Ноћних вукова“: Његујемо традицију и промовишемо природне љепоте Српске

Срна
Предсједник „Ноћних вукова“: Његујемо традицију и промовишемо природне љепоте Српске

БАЊАЛУКА- Предсједник Мото-клуба “Ноћни вукови Републике Српске” Горан Тадић изјавио је Срни да је 10. јубиларна Видовданска вожња прошла добро, као и да овај клуб његује традицију и промовише природне љепоте Српске.

-Наш клуб се мало разликује од осталих. Ми гајимо традиционалне вриједности, обилазимо манастире, цркве и споменике. Наши гости су одушевљени, као и сваке године и увијек се трудимо када је ријеч о организацији Видовданске вожње, која је постала бренд у нашем мото-свијету - рекао је Тадић.

Према његовим ријечима, више од 60 чланова Мото-клуба положило је вијенце на споменик најмлађем борцу Војске Републике Српске Споменку Гостићу у Добоју.

Вожња је завршила код Храма Светог Николе на Озрену, гдје је прослављен Видовдан - крсна слава Војске Републике Српске.

-Видовданска вожња је завршила добро, није било падова са мотора и нико није настрадао, а то је најбитније, поготово јер су временски услови били лошији и због кише је било клизаво на путу - рекао је Тадић.

Он је додао да су гости из Чешке, Словачке, Србије, Црне Горе и Аустралије одушевљени са природним љепотама Републике Српске, поготово са ријеком Врбас и кањоном.

Видовданска вожња кренула је из Брчког ка Бањалуци, гдје су чланови Мото-клуба “Ноћни вукови” положили вијенац на споменик Дванаест бањалучких беба и споменик цару Николају, одакле су се упутили према Добоју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана