“Преда-ПД” : Отворен фото-конкурс за три теме о Козари

Срна
“Преда-ПД” : Отворен фото-конкурс за три теме о Козари

ПРИЈЕДОР- Агенција за економски развој града Приједора “Преда-ПД” расписала је данас фото-конкурс о Козари.

Конкурс “Фил Козара фор сизонс”(FeelKozara4Seasons), који се организује у оквиру пројекта “Фил Козара” (Fil Kozara) и који је отворен до 18. априла у поноћ, обухвата три теме - природне љепоте ове планине у неком од годишњих доба, фотографије настале током посјета Меморијалном комплексу Мраковица и фотографије неке спортске авантуре на Козари.

“Нуди свим учесницима, па и онима који ће одлучивати о избору најбоље фотографије путем друштвених мрежа, атрактивне и фантастичне награде”, наводи се у саопштењу Агенције “Преда-ПД”.

Сви које воле Козару и љубитељи су фотографије, били аматери или професионалци, могу учествовати у све три теме шаљући највише по једну фотографију по теми.

Шансу да освоје неку од награда имају и сви који помогну у избору најбољих фотографија на “Фејсбук” и “Инстаграм” страницама “Фил Козара” или напишу зашто воле ову планину.

Осим побједничких фотографија, жири ће изабрати још 51 фотографију, које ће заједно са награђеним фотографијама бити изложене на паноима у шеталишној зони града Приједора, те прогласити побједнике 22. априла у подне.

“Фил Козара” суфинансира ЕУ посредством пројекта “ЕУ фор бизнис” (EU4Business), који заједнички спроводе Њемачка агенција за међународну сарадњу, Развојни програм УН и Међународна организација рада у оквиру Програма за локалну самоуправу и економски развој у БиХ Савезног министарства за економску сарадњу и развој Њемачке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана