Позив Зворничанима да пријаве новонасталу штету

Срна
Позив Зворничанима да пријаве новонасталу штету

ЗВОРНИК - Градска управа Зворник позвала је данас грађане, којима је синоћње олујно невријеме причинило штету на пољопривредним усјевима, стамбеним и помоћним објектима, аутомобилима и другим материјалним добрима, да пријаве новонасталу штету.

Пријаве се врше у Одјељењу за стамбено-комуналне и послове саобраћаја.

Руководилац Службе Цивилне заштите града Зворника Рајко Јурошевић рекао је Срни да је олујно невријеме, праћено кишом и ледом, највише штете нанијело пољопривредним имањима, стамбеним објектима, возилима и другим добрима.

-Прикупљамо податке са терена да бисмо видјели размјере настале штете - рекао је Јурошевић и додао да је у граду оборено једно стабло које је уништило аутомобил.

Према његовим ријечима, припадници Службе Цивилне заштите и Професионалне ватрогасне јединице, Комуналне полиције и предузећа “Водовод и комуналије” су на терену и предузимају неопходне мјере да се ситуација нормализује.

У Полицијској управи Зворник Срни је речено да лице коме је оштећено возило у невремену подноси пријаву надлежној полицијској станици, на основу које ће полиција изаћи на лице мјеста и констатовати затечено стање.

-На основу тога, а на захјев странке, полицијска станица издаје потврду о пријави догађаја на основу које оштећено лице остварује своја права - речено је у Полицијској управи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана