Повратници у Приједору добијају грађевински материјал

С. Та.
Повратници у Приједору добијају грађевински материјал

Приједор - Замјеник градоначелника Приједора Миленко Ђаковић и представник Министарства за расељена лица и избјеглице ФБиХ Емира Мешић потписали су јуче у Приједору са 11 корисника трипартитни уговор о донацији грађевинског материјала за санацију стамбених објеката.

- Ријеч је о повратницима који су аплицирали на јавни позив федералног Министарства за расељена лица и избјеглице 2012. године и сви они су испунили услове за додјелу донације - потврдила је Мешићева. Она је додала да ће сваки корисник добити спецификацију материјала који је дониран, а будући да су тендерске процедуре у току, ускоро се може очекивати и испорука грађевинског материјала и почетак радова.

Замјеник градоначелника Приједора Миленко Ђаковић, обраћајући се корисницима пакета за санацију кућа, истакао је да ова локална заједница води рачуна о повратницима и избјеглим лицима, односно свима онима који су у протеклом рату остали без крова над главом.

- Давно смо престали да људе дијелимо по овим категоријама, а ово је још једна у низу активности које смо спровели са партнерима, у овом случају са федералним министарством, чија донација ће добро доћи нашим суграђанима да санирају своје објекте - рекао је Ђаковић.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана