Потписан споразум подршке СДС-а и ПДП-а заједничком кандидату за начелника општине Дервента

Срна
Потписан споразум подршке СДС-а и ПДП-а заједничком кандидату за начелника општине Дервента

ДЕРВЕНТА - Општински одбори СДС-а и ПДП-а у Дервенти потписали су данас коалициони споразум подршке заједничком кандидату за начелника ове општине Влади Ковачевићу.

Споразум су са Ковачевићем потписали предсједник Општинског одбора СДС-а Дервента Бранко Катанић и предсједник Општинског одбора ПДП-а Милан Ђукић.

Ковачевић сматра да је дошло вријеме за промјене у Дервенти и да струка треба да буде испред странке.

"Промјене не могу да дођу саме и позивам све грађане да се укључе у изборни процес. Не смијемо да будемо заробљени политикама, идеологијама, уцјенама. Морамо да пружимо руке једни другима, да се поштујемо у уважавамо, да планирамо за боље сутра", рекао је Ковачевић новинарима.

Он је изразио спремност да са сарадницима ради часно, поштено и одговорно, јер, како је рекао, жели да Дервента и Република Српска буду по мјери свих грађана.

Потписивању споразума присуствовала је потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић и замјеник предсједника СДС-а Радо Савић.

Тривићева је рекла да је важно што су предсједници општинских одбора заједно са кандидатом за начелника овај споразум потписали у присуству већине кандидата за одборничке листе, те да постоји чврста подршка на терену.

Савић је истакао да су ПДП и СДС понудили грађанима Дервенте младог, честитог и енергичног човјека.

"То је оно што народ у Републици Српској тражи, да у локалним заједницама управљају млађи, људи који су мотивисани и вољни да донесу бољитак свима. Надам се да ће тако бити и у Дервенти, да ћемо успјети", рекао је Савић.

Руководство општинских одбора СДС-а и ПДП увјерено је у изборну побједу заједничког кандидата за начелника општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана