Постављена спољна столарија и кров на дому културе у Босанском Грахову

Срна
Foto: Срна

БОСАНСКО ГРАХОВО- На објекту Дома културе "Гаврило Принцип" у Босанском Грахову постављена је спољна столарија и урађен кров, захваљујући донаторским средствима Србије која је до сада издвојила око 472.000 КМ, рекао је Срни начелник ове општине Урош Ђуран.

Ђуран је захвалио Србији за помоћ започетој реконструкцији Дома културе, истичући да захвалност дугује и Републици Српској и српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику.

Према његовим ријечима, у знак захвалности предсједнику Србије Александру Вучићу постављен је плакат на дјелимично реконструисаном објекту Дома културе.

"Ми смо испред Општинске управе поставили плакат, с обзиром на то да је наша дужност и обавеза да захвалимо предсједнику Вучићу који је донацијом много допринио да живот Граховљана унаприједи, да буде бољи и љепши", рекао је Ђуран.

Он је наводи да се Граховљани радују сваком успјеху Србије.

"Жао ми је што такве донације постају предмет политичких превирања и слања лоше слике о нашем Грахову. Радује нас сваки успјех Србије јер се одражава и на нашу локалну заједницу", рекао је Ђуран.

Он је изразио наду да ће Србија и Република Српска наставити да помажу општини Босанско Грахово.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана