Полицијска управа Бијељина: Дан отворених врата за најмлађе суграђане

Срна
Foto: срна

БИЈЕЉИНА - Полицијска управа Бијељина организовала је данас, поводом Дана полиције - 4. априла, Дан отворених врата за најмлађе суграђане да би им приближила активности и опрему с којом полиција ради, рекао је командир Полицијске станице Бијељина један Душко Васиљевић.

Васиљевић је рекао да су дјеца имала прилику да се упознају са опремом, возилима, радом дежурне службе, као и просторијама гдје се издају лична документа.

"Задовољство ми је да приближимо наш дио посла најмлађима", рекао је новинарима Васиљевић, те додао да је важно посао полиције приближити суграђанима да би имали бољу подршку и сарадњу при обављању задатака.

Он је додао да, поводом Дана полиције и 30 година постојања полиције Републике Српске, организују и акцију добровољног давања крви, пријем за породице палих бораца и пензионисане полицајце, као и парастос и полагање вијенаца на споменик погинулим полицајцима.

Ученик шестог разреда Основе школе "Кнез Иво од Семберије" Никола Лекић рекао је да полиција јако важна за безбједност грађана. "Спасавају нас од многих несрећа и помажу нам", навео је Лекић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана