Полицајац зауставио саобраћај да прођу патка и пачићи

ГС
Фотографија која ће вам уљепшати дан
Foto: Кликс | Фотографија која ће вам уљепшати дан

САРАЈЕВО - На главној градској саобраћајници у Сарајеву забиљежена је несвакидашња ситуација у којој је главни актер полицајац.

Наиме, у улици Змаја од Босне недалеко од Земаљског музеја случајни пролазник забиљежио је симпатичан моменат у којем је полицајац зауставио саобраћај како би патка и пачићи сигурно прошли на другу страну улице, преноси Кликс.

Полицајац је на раскрсници регулисао саобраћај како би смањио гужву и убрзао проток возила. У једном тренутку на расрсници се нашла патка која је с пачићима кренула према Миљацки, а полицајац је без двоумљења првенство пролаза дао патки и неколико њених пачића.

Прије неколико дана на оближњој локацији радници КЈКП Рад примијетили су патку с неколико пачића на подручју главне аутобуске и жељезничке станице у Сарајеву те су их одлучили оставити на Вилсоновом шеталишту у близини обале Миљацке.

Врло је вјероватно ријеч о истој малој пачјој породици која се очито воли шетати улицама нашег главног града. Срећом, ту су увијек вриједни службеници на услузи сви житељима нашег града па и животињама.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarajevo, 71000 (@raja.sarajeva)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана