Појачане радарске контроле од данас до 20. марта

Срна
Појачане радарске контроле од данас до 20. марта

Брчко - Саобраћајна полиција дистрикта Брчко ове седмице врши појачану контролу брзине кретања возила на већини путева на подручју дистрикта, посебно у насељеним мјестима.

Јединица саобраћајне полиције контролисаће брзину кретања возила на саобраћајницама које из Брчког воде ка Бијељини, Лопарама, Тузли и Бањалуци, саопштено је из Полиције дистрикта Брчко.


Полиција дистрикта Брчко располаже необиљеженим /цивилним/ возилима која су опремљена камером за снимање прекршаја у покрету и савременим стационарним ласерским радарима, те уређајима за безбједно заустављање возила на путу, наводи се у саопштењу.

Контрола брзине кретања возила из оба смјера врши се помоћу стационарних радара на путним правцима Брчко-Лончари /у Дејтонској улици/, Брчко-Бијељина /Бијељинска/, Брчко-Челић /Улица Николе Тесле/ и Брчко-Церик /Малезијски пут/.

Из полиције напомињу да ће, осим планираних, бити вршене и ненајављене контроле брзине кретања возила покретним радаром који је погодан за постављање на било којој дионици пута и који аутоматски самостално ради и региструје прекршаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана