Почело прољећно уређење Шамца

Срна
Почело прољећно уређење Шамца

Шамац - Одјељење општине Шамац за просторно уређење и стамбено-комуналне послове покренуло је данас прољећно уређење града под мотом "За љепши Шамац", које ће трајати до 14. априла.

Данашем почетку акције придружили су радници Општинске управе предвођени начелником општине Ђорђем Милићевићем, радници јавних предузећа, Цивилне заштите, те ученици основних и средњих школа.


Активности ће обухватити хортикултурно уређење града, уклањање шибља и ниског растиња на зараслим јавним површинама и парцелама у власништву општине, прикупљање комуналног отпада са јавних површина, уклањање остатака од плаката и огласа са стубова јавне расвјете и стабала, постављање нових клупа и фарбање постојећих, орезивање дрвећа, фарбање бетонских саксија.

Начелник општине Ђорђе Милићевић истакао је да је циљ да овај град буде љепши и уређенији.

"Ових мјесец дана сва грађевинска оператива биће укључена према плану. Желим да истакнем да ћемо у оквиру ових активност спојити Улицу цара Душана са насељем Немањића", рекао је Милићевић.

Начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове Ведрана Михаљчић истиче да је планирано да све активности буду завршене до 15. априла - Дана општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана