Плави кит стигао у Котор Варош?

А. Ј.
Плави кит стигао у Котор Варош?

Котор Варош - У Основној школи "Свети Сава" у Котор Варошу пооштрене су мјере предострожности и надзор над ученицима након што се прије неколико дана појавила сумња да је једна од ученица играла опасну игру "Плави кит".

- Због сумње да је дјевојчица постала дио опасне игре која је алармирала цијели свијет, школу је посјетио и инспектор Полицијске станице у Котор Варошу, када је утврђено да је страх предимензиониран и да је за сада све под контролом, али је неопходан опрез наставника и родитеља како би дјеца била безбједна - рекао је наш саговорник из полиције.

Директорица Основне школе "Свети Сава" Слађана Шубара у кратком телефонском разговору рекла је да нема ништа да каже у вези са овим случајем.

- Инспектор МУП-а је предсједник Савјета родитеља у нашој школи и према томе то је довољан разлог да уђе у школу - рекла је Шубара.

Како незванично сазнајемо, мјерама предострожности бавило се и Наставничко вијеће школе, које је наставно особље задужило да разговара са ученицима и да их упозори на опасност коју носи играње ове опасне игре.

У Министарству унутрашњих послова РС (МУП) потврдили су да су добили пријаву из Котор Вароша и да истрагу у вези са овим случајем води Управа криминалистичке полиције МУП-а РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана