Петровић: Не смије бити привилегованих појединаца и група

Срна
Петровић: Не смије бити привилегованих појединаца и група

БИЈЕЉИНА - Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је, поводом “корона журке” у насељу Дијелови, поручио да у овом граду не треба и не смије бити привилегованих појединаца и група, те да свако мора да одговара за своје поступке.

Он је рекао да се поједини грађани, кршећи епидемиолошке мјере заштите неодговорно понашају према свом и здрављу суграђана, саопштено је из Кабинета градоначелника.

“Окупљања у вријеме епидемије представљају велики здравствени ризик и дају лош примјер грађанима који се одговорно понашају и тако доприносе борби против заразе. Синоћна жкорона журкаж, коју је прекинула полиција, један је од тих примјера”, наведено је у саопштењу.

Петровић је истакао да припадници Полицијске управе Бијељина, градска одјељења комуналне полиције и инспекцијских послова, као и републички контролни органи улажу велике напоре да у интересу грађана обезбиједе поштовање епидемиолошких мјера.

“Позивам их да се и даље, у обављању својих дужности према свим прекршиоцима, односе исто”, поручио је Петровић.

Из Полицијске управе Бијељина раније је саопштено да су на журци у викендици у Дијеловима код Бијељине затечене 22 особе и четири испред.

Корона журку у Бијељини, а на којој је нађена и дрога, организовали су високорангирани чланови ПДП Бијељина и њихови симпатизери, сазнаје портал “Српскаинфо”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана