ПДП Источно Сарајево: Имамо најбоље кандидате, нема бјанко подршке

Срна
ПДП Источно Сарајево: Имамо најбоље кандидате, нема бјанко подршке

ИСТОЧНО САРАЈЕВО- Градски одбор ПДП-а Источно Сарајево сматра да има убједљиво најбоље кандидате за градоначелника и начелнике појединих општина које су у саставу града, те детаљно анализира потенцијалне кандидатуре, посебно за градоначелника Источног Сарајева и начелнике општина у овом граду.

Из Градског одбора ПДП-а Источно Сарајево поручују да на подручју града и шест градских општина разговори у вези са кандидатурама за предстојеће локалне изборе могу бити само у оквиру опозиционог блока, те да ће искључиво тражити компромис с циљем успјешног заједничког наступа.
У саопштењу се истиче да ће сјести за сто само са онима који поштују принцип договарања, а одбацити наметања било које врсте.

Из Градског одбора ПДП-а поручили су бирачима и чланству да ће имати озбиљан политички гард у договарању за најважније позиције на наредним изборима и да никоме неће дати "бјанко" подршку без ширег политичког концепта.
- На бази програма и визије за развој града и општина ћемо конципирати и кандидатуре и коалиције - истиче се у саопштењу.

Из овог одбора наглашавају да су поносни на мандат актуелног градоначелника Ненада Вуковића који ову функцију, како су оцијенили, обавља достојанствено, одговорно и на задовољство великог броја грађана свих шест градских општина.

У саопштењу се додаје да најбољи морају бити кандидати за појединачне функције, а ко су најбољи рећи ће становници у оквиру истраживања јавног мњења које је у току на овом подручју.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана