Павловић са грађанима о њиховим проблемима

Срна
Павловић са грађанима о њиховим проблемима

ПРИЈЕДОР - Градоначелник Приједора Далибор Павловић јутрос је разговарао са грађанима који су затражили сусрет како би му пренијели са којим проблемима се сусрећу, а ова пракса ће бити настављена и наредне суботе због великог интереса.

"Треба да се приближимо нашим грађанима и разговарамо с њима. Ми живимо од тих грађана који уплаћују доприносе у градски буџет, па им бар можемо изаћи у сусрет, примити на разговор и помоћи колико се то може", рекао је Павловић.

Проблеми због којих се грађани обраћају градоначелнику су различити, од запошљавања, инфраструктурних питања, па до помоћи вишечланим породицама.

С обзиром на то да је за разговор с градоначелником пристигло више од стотину захтјева грађана, ова пракса ће бити настављена и наредне суботе.

Грађани ће по позиву долазити у Градску управу, а за она питања која Град не може ријешити добиће адекватно образложење.

У склопу ове активности приближавања грађанима, Павловић од понедјељка, 16. августа, креће у обилазак мјесних заједница с циљем разговора са мјештанима на терену, како би се упознао са потребама, проблематиком и могућностима како доћи до заједничког рјешења.

Прва коју ће обићи од укупно 49 мјесних заједница је Ламовита.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана