Патриотизам идеја водиља у бризи за РС

А. Ј.
Патриотизам идеја водиља у бризи за РС

Приједор - Социјалистичка партија наставиће да буде максимално опредијељена да брине о интересима Републике Српске, да се крајње патриотски односи према свим важним питањима и да на бази осјећаја патриотизма политички дјелује.

Изјавио је то лидер СП-а Петар Ђокић у понедјељак увече у Приједору гдје је подијелио чланске карте за 100 нових чланова који су у СП приступили из НДП-а.

Ђокић је рекао да ће ово појачање социјалистима у Приједору омогућити додатни раст и развој, јер су својом активношћу и креативношћу на претходним изборима показали да заслужују поштовање.  

Бивше предсједнице актива младих и актива жена приједорског НДП-а Милица Двизац и Светлана Котроман изјавиле су да су у СП прешле јер су биле незадовољне радом руководства НДП-а чије се политичко дјеловање базира само на неаргументованој критици власти у РС и занемаривању младих и жена.

- Сматрамо да СП-а пружа прилику младим људима да се као њени чланови политички афирмишу и дају прилику да градимо боље друштво - рекла је Двизац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана