Пале: Изградња новог објекта у дјечијем центру "Бубамара"

Srna
Пале: Изградња новог објекта у дјечијем центру "Бубамара"

ПАЛЕ - Начелник општине Пале Бошко Југовић најавио је изградњу новог објекта у оквиру Дјечијег центра "Бубамара", који ће се простирати на површини од 550 квадратних метара и бити довољан за пријем до 150 малишана.

Југовић је истакао да је израда пројектне документације у току, а да се завршетак објекта очекује до септембра, односно до почетка нове школске године.

Он је данас уручио Дјечијем центру "Бубамара" играчке и опрему укупне вриједности 5.000 КМ, који су намијењени за узраст од шест мјесеци до шест година.

Југовић је рекао да су активности попут ове најљепши дио његовог посла, те истакао да општина увијек подржава све активности вртића.

Он је захвалио свим запосленима у вртићу због одговорног обављања посла, а дјеци пожелио срећно дјетињство, пуно здравља, као и њиховим породицама.

"Ми ћемо, засигурно, овакве активности подржавати и у будућности", навео је Југовић.

Директор Дјечијег центара "Бубамара" Вања Југовић захвалила је начелнику за поклон и све што чини за вртић, истичући те да ће играчке користити малишани свих седам васпитних група.

"Малишани су задовљни свим играчкама. Кућице ћемо искористити у љетњем периоду и оне ће сигурно учинити двориште много љепшим и интересантнијим за игру. Боравак у природи нам је веома битан, тако да су нас кућице веома обрадовале. Општина нам помаже у много чему", навела је Југовићева.

Према њеним ријечима, општина Пале обезбиједила је и коцке за бебе до двије године које ће бити постављене у двориште, чиме ће се добити додатних 65 метара квадратних за њихову игру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана