Пакети за 43 породице из Мркоњић Града поводом Божића

Срна
Пакети за 43 породице из Мркоњић Града поводом Божића

МРКОЊИЋ ГРАД - Коло српских сестара “Рођење Пресвете Богородице” из Мркоњић Града подијелило је поводом божићних празника пакете основних животних намирница и средстава за хигијену за 43 породице слабијег материјалног стања.

Предсједник Кола српских сестара Дијана Еремија рекла је Срни да је 30 пакета појединачне вриједности 90 КМ обезбиједио привредник Младен Милановић.

“Остале пакете су обезбиједили грађани. Све породице су уз пакет добиле и врећицу брашна које је донирала локална организација Црвеног крста”, навела је Еремија.

Она је рекла да је ово традиционална акција коју Коло српских сестара организује за божићне и васкршње празнике, те захвалила свима који су помогли.

Власник ресторана “Дамианос” из Подбрда код Мркоњић Града Александар Станчевић обезбиједио је 20 печеница и 20 пакета основних хигијенских и прехрамбених производа за вишечлане породице са евиденције Центра за социјални рад Мркоњић Град.

“Свих 20 печеница и пакета уручено је данас породицама на њиховим кућним адресама”, наводи се на “Фејсбук” страници мркоњићког Центра за социјални рад.

Они су захвалили Станчевићу на овом хуманом гесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана