Отворено дјечије игралиште у Доњој Драготињи

Срна
Foto: СРНА

ПРИЈЕДОР- У Доњој Драготињи код Приједора данас је отворено дјечије игралиште, девето у оквиру акције "За срећно дјетињство", коју град реализује заједно са привредницима, а ријеч је о донацији предузећа "Јавор".

Менаџер овог привредног друштва Горан Шалабалија изјавио је новинарима у Доњој Драготињи да су се одазвали овој акцији и својим учешћем придружили свим приједорским привредницима који су жељели уљепшати дјетињство најмлађим суграђанима.

Вршилац дужности директора Основне школе "Јован Цвијић" Бранка Шалабалија оцијенила је да је ово јако лијепа акција.

 "То је акција у којој првенствено пружамо радост дјеци и ја сам као мајка веома срећна и драго ми је што и подручна одјељења нису изостављена. Надам се да ће тако бити и убудуће", рекла је Шалабалија.

Она је навела да наставу у овој школи тренутно похађа 19 ученика од првог до петог разреда, као и да је у току реконструкција крова коју финансира Влада Републике Српске.

Замјеник градоначелника Приједора Жарко Ковачевић истакао је да се на овај начин показује да Приједор није само зона око тржног центра "Патрија" и шеталиште.

 "Игралишта правимо и у руралним мјесним заједницама и нисмо заборавили ни подручне школе, а тако ћемо наставити и даље", навео је Ковачевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана