Отворени рачуни за помоћ породици Кокић

Срна
Foto: Срна

БРОД - Општина Брод отворила је посебне рачуне за прикупљање помоћи за хитно рјешавање стамбеног питања за десеторо дјеце недавно преминуле Биљане Кокић. Начелник Брода Зоран Видић потврдио је Срни да је отворен домаћи и девизни жиро рачун и да је циљ сакупити довољно новца за куповину веће куће, јер је ријеч о десеторо дјеце.

"Нажалост, у Броду смо имали случај смрти мајке десетеро дјеце. То је била млада и брижна особа, пажљива према својој породици и због злоћудног карцинома је умрла. Наша жеља је да материјални збринемо њену дјецу која су изразила жељу да остану на окупу. У те сврхе одлуком Скупштине општине отворили смо два рачуна, домаћи и девизни, да би заједничким снагама, општина, грађани, донатори сакупили средства да купимо кућу за дјецу да остану на окупу", рекао је Видић.

Он је позвао све који су у могућности да учествују у акцији да би што прије дјеца имала пристојне услове за живот.

"Познавајући како су хумани грађани Брода и Републике Српске, не сумњам да ћемо брзо прикупити средства за куповину породичне куће која мора и бити већа, за 10 дјеце", додао је Видић.

 Из локалне заједнице саопштили су број рачуна и инструкције за уплате:

Рачун у конвертибилним маркама: општина Брод – посебан рачун за помоћ социјално угроженој породици Кокић, број рачуна: 562-005-81651888-44 код NLB  банке ад Бањалука.

Помоћ се може уплатити и на девизни рачун: општина Брод – посебан рачун за помоћ социјално угроженој породици Кокић, Светог Саве 17, 74 450 Брод, IBAN: BA 395620058165190202, SWIFT BIC: РАЗББА22, NLB banka a.d. Милана Тепића број 4, 78 000 Бањалука, БиХ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана