Отворен “Зимски град Модрича” на тргу

Срна
Отворен “Зимски град Модрича” на тргу

МОДРИЧА - Манифестација “Зимски град Модрича”, богата културним и забавним садржајем, почела је вечерас на Тргу Др Милан Јелић у овој општини и трајаће до 4. јануара.

Отварајући манифестацију начелник Модриче Младен Крекић рекао је да вечерашњом забавом почиње обиљежавање божићних и новогодишњих празника којима се посебно радују дјеца.

Крекић је истакао да је други по реду “Зимски град” посвећен дјеци са посебним потребама у овој општини.

Он је рекао да је међу продајним кућицама на тргу и “Кућа доброчинства” са поклонима привредника, организација и појединаца, а њиховом продајом биће прикупљена средства за дјецу са посебним потребама и социјално угрожену дјецу.

Директор Туристичке организације Модрича Александра Тошановић рекла је да ова манифестација организована под покровитељством општине, бројних привредих предузећа и организација са простора тог простора.

Током манифестације на Тргу Др Милан Јелић, Српском културном центру и Културно-спортском центру публици ће се представити културно-умјетничка друштва из Модриче, чланови различитих секција Средњошколског центра “Јован Цвијић”.

Наступаће и ученици основних школа “Свети Сава” и “Сутјеска”, малишани из Дјечијег обданишта “Наша радост”, Музичко друштво “Исидор Бајић”, Аматерска сцена младих, Етно група “Вида”, те дјеца из Дневног центра за лица са посебним потребама “Сунце Обервалиса” из Модриче.

Вјетар и киша нису омели наступ поп пјевачице Тијане Дапчевић, којој је ово прво гостовање у Модричи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана