Отворен Први турнир мјесних заједница Прњавора, за награду се боре 23 екипе FOTO

Ивана Винчић
Foto: Фејсбук/Дарко Томаш

ПРЊАВОР- На Првом турниру мјесних заједница Прњавора у фудбалу који је отворен данас и игра се на стадиону "Синиша Пеулић", учешће је узело 23 екипе, а главна награда је 50.000 КМ инвестиционих средстава за мјесну заједницу побједничке екипе.

Турнир је отворио градоначелник Прњавора Дарко Томаш, а свечаности су присуствовали министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић и предсједник Скупштине града Жељко Симић.

Томаш је рекао да је износ награде, коју је обезбиједио град, један од добрих мотива за учешће на турниру, али и велики подстицај за побједу.

-Екипа која побиједи, учиниће добро дјело за своју мјесну заједницу, за своје село, јер се са 50.000 КМ може ријешити неки од пројеката који је важан за све мјештане- нагласио је Томаш.

Један од чланова организационог одбора турнира Горан Декет истакао је да је одзив екипа и посјетилаца изнад очекивања.

-На турниру, од 34 мјесне заједнице, учествују 23, што је одличан одзив. Повратне реакције које прате турнир су позитивне, посебно ако имамо у виду чињеницу да је ово и први овакав турнир у Републици Српској- рекао је Декет.

Финале је најављено за сутра од 20.00 часова. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана