"Оскар квалитета" Бијељинској болници и директору Златку Максимовићу

срна
Foto: срна

БЕОГРАД - Бијељинска Болница "Свети врачеви" и директор те установе Златко Максимовић добили су у Привредној комори Србије у Бограду признање "Оскар квалитета", које се додјељује поводом Свјетског дана и Европске недјеље квалитета.

Болници "Свети врачеви" припало је признање шампион пословне изврсности, а Максимовићу лидер пословне изврсности.

Како је образложено, бијељинска болница у пандемији вируса корона добром организацијом рада успјела је да збрине обољеле од ковида 19, а да не прекине болничке услуге другим пацијентима, јер су, упркос огромном притиску на систем, настављене све операције, дијагностичке процедуре и специјалистички прегледи.

Осим тога, запослени су у сарадњи са партнерима током прошле и ове године омогућили нове услуге за пацијенте у областима кардиологије и офталмологије.

"Ми не радимо да бисмо добијали награде и признања. Наше највеће награде и признања су спасени животи наших пацијената. Међутим, лијеп је осјећај када нас неко примијети и вреднује рад институције, као и појединца. Овако велике награде нас обавезују да радимо још боље и посвећеније на задовољство корисника наших услуга", рекао је Максимовић.

Захваливши за признања, Максимовић је истакао да њему и установи којом руководи ова признања значе много јер су добијена у јеку пандемије и представљају потврду доброг и квалитетног рада у изузетно тешким условима и времену великих изазова.

"Оскар квалитета" додјељује се у оквиру Форума квалитета и пословне изврсности, а награде добијају профитне и непрофитне организације за врхунске резултате постигнуте на развоју и унапређењу организационе и пословне изврсности.

Организатор ове традиционалне манифестације је Фондација за културу квалитета и изврсност, у сарадњи са Привредном комором Србије и под покровитељством Министарства привреде Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана