Општиna Дерветна додјељује плац за кућу вишечланој породици Драгојевић

Srna
Општиna Дерветна додјељује плац за кућу вишечланој породици Драгојевић

ДЕРВЕНТА - Општина Дервента подржаће акцију хуманитарне организације "Срби за Србе" за изградњу куће вишечланој породици Драгојевић и за ту намјену додијелити један од општинских плацева у Новом насељу, договорено је на састанку представника ове организације са начелником општине Милорадом Симићем.

Породица Драгојевић, мајка Жељана и њених шестеро дјеце, налазе се у стању социјалне потребе и тренутно живе у трошном објекту неусловном за живот.

"У прилог томе да ће се такво стање ускоро промијенити говори и одазив дервентских привредника који су обећали донације у виду грађевинског материјала довољне за изградњу већег дијела објекта. Захваљујући оваквом договору постигнутим са општином Дервента и дервентским привредницима изгледно је да ће кућа бити изграђена до зиме, што је био и циљ акције", објављено је на службеној страници општине Дервента.

Организација "Срби за Србе" покренула је акцију "Позив по позив, циглу по циглу" у оквиру које корисници свих мобилних и фиксних оператера позивом на број 17763 могу донирати двије марке.

Подршка овој акцији могућа је уплатом средстава на број жиро рачуна 5620128130024158 у НЛБ банци /уз напомену за породицу Драгојевић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана