Одржан хуманитарни концерт за лијечење Милене Божић

Срна
Одржан хуманитарни концерт за лијечење Милене Божић

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је вечерас одржан хуманитарни концерт за лијечење Милене Божић којој је након стравичне несреће на пољопривредном имању потребно 100.000 евра за реконструктивне операције лица и главе.

На концерту, одржаном у организацији Добротворне организације Епархије зворничко-тузланске “Тројеручица”, са благословом Његовог преосвештенства епископа Фотија, учествовали су “Појци Петропавловског храма” из Бијељине, Црквени хор “Свети краљ Владислав” из Дворова, Црквени појци “Теодул” из Забрђа и Српско културно умјетничко друштво “Лазарица” из Батковића.

Предсједник Добротворне организације “Тројеручица” Велислав Мишура подсјетио је да је Божићева прије годину дана имала тешку несрећу у којој јој је дио пољопривредне машине, док је помагала родитељима, ишчупао скалп главе са мишићима и ткивом тако да потребно још низ операција и лијечења да би се она вратила нормалном животу.

“Прије мјесец дана покренут је низ хуманитарних акција за прикупљање средстава јер јој је потребно 100.000 евра за даља лијечења, те и наша организација, као и у свим хуманитарним, тако и у овој акцији, учествује коцертом, а сва средства која се сакупе вечерас од улазница и добровољног прилога иду за лијечење наше суграђанке”, рекао је Мишура.

Он је најавио да ова добротворна организација припрема, у исте сврхе и са истим циљем, хуманитарну изложбу графика Зорана Миленковића, која ће ускоро бити одржана.

“Све акције које сада радимо, радимо с циљем прикупљања средстава за Миленино лијечење, покренули смо и хуманитарни број 1403, а грађани, позивајући га, донирају једну КМ”, рекао је Мишура.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана