Одржан хуманитарни концерт за лијечење Данијеле Гвозденовић

Срна
Одржан хуманитарни концерт за лијечење Данијеле Гвозденовић

БРАТУНАЦ - У Братунцу је вечерас одржан хуманитарни концерт за помоћ при лијечењу дјевојке Данијеле Гвозденовић, која болује од тумора.

Братунчани су показали хуманост и посјета је била изузетна, јер је биоскопска сала у Дому културе била пуна, а многи су стајали због недовољног броја мјеста за сједење.

Сав приход од улазница и добровољних прилога намијењен је за лијечење дјевојке обољеле од рака.

Организатор концерта била је братуначка изворна пјевачка група "Филип Вишњић". Вођа групе Небојша Бандука захвалио је посјетиоцима за солидарност, као и пјевачким групама из Рогатице, са Сокоца и из Бијељине.

Он је захвалност исказао и овдашњем Културно-умјетничком друштву "Мост", солисти Милици Стајић и гусларима Млађену Убипариповићу, Чеди Пустивуку и Новици Вујадиновићу за бесплатно учешће у програму.

Бандука је пожелио успјешан наставак лијечења Данијели, чији је отац Раде недавно преминуо. Он је притом изразио очекивање да ће бити обезбијеђена потребна средства.

Средства за наставак Данијелиног лијечења прикупљају и синдикалне организације у братуначким и сребреничким фирмама, јер је лијечење неопходно наставити у иностранству.

Захваљујући хуманости грађана и прикупљеним средствима Данијела је прошле године започела лијечење у Италији које је потребно наставити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана