Бијељина: Пријаве за програм за дјецу у години пред полазак у школу од 8. новембра

Срна
Foto: Скриншот

БИЈЕЉИНА - Дјечији вртић "Чика Јова Змај" у Бијељини расписао је јавни позив за упис дјеце у Програм за дјецу у години пред полазак у школу, а пријаве ће бити примане од понедјељка, 8. новембра, до 26. новембра.

Пријаве ће бити вршене сваког радног дана од 7.00 до 15.00 часова у објекту "Мали принц" у Улици Светог Саве број девет, а уз пријаву је потребно доставити извод из матичне књиге рођених дјетета, саопштено је из Вртића.

У саопштењу је наведено да ће Дјечији вртић "Чика Јова Змај", у сарадњи са Министарством просвјете и културе Републике Српске, овај програм реализовати од 1. до 31. маја наредне године, сваког радног дана, у трајању од три часа у објектима Вртића у Бијељини и Дворовима.

Програм је намијењен дјеци која нису обухваћена ниједним видом организованог предшколског васпитања и образовања, а која су према Закону о основном образовању обавезна да у основну школу крену од септембра 2022. године.

 "Средства за васпитно-образовни рад за реализацију овог програма обезбјеђује Министарство", напоменули су из Вртића. Све додатне информације могу се добити позивом на број телефона 055/204-808.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана