Од јула конкурс "Буди дијете Јахорине"

Срна
Foto: Срна

ЈАХОРИНА- Олимпијски центар "Јахорина" организује конкурс под називом "Буди дијете Јахорине", у којем могу учествовати сви ученици основних и средњих школа са подручја града Источно Сарајево, а побједници ће добити сезонске ски-карте за наредну сезону.

"На конкурс се могу пријавити ученици са свим врстама ликовних, литералних радова, те са фотографијом или видео снимком. Циљ је да ученици кроз све врсте умјетничког изражавања на креативан начин представе своје виђење наше олимпијске планине", саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".

Конкурс ће се реализовати од јула до октобра, а ученици се могу пријавити учитељима или разредним старјешинама, али и директно путем формулара на сајту њњњ.оц-јахорина.цом.

"Побједници конкурса ће добити персонализоване сезонске ски-карте за наредну зимску ски-сезону 2021/22.", наводи се у саопштењу.

Из Олимпијског центра је најављено да ће објавити све пристигле радове на својим званичним друштвеним мрежама и уприличити свечану додјелу карата ученицима након завршетка конкурса.

У Олимпијском центру сматрају да ће реализација овог конкурса за њих бити јако значајна, те да ће истовремено анимирати ученике ка литералном, ликовном и умјетничком стваралаштву у цјелини.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана