ОЦ „Јахорина“: Завршена претпродаја ски-карата за ову сезону

ГС
ОЦ „Јахорина“: Завршена претпродаја ски-карата за ову сезону

ЈАХОРИНА - Олимпијски центар (ОЦ) „Јахорина“ саопштио је да је 1. новембра завршена претпродаја ски-карата за ову сезону, те да је у односу на прошлу годину забиљежено повећање од готово 110 одсто.

Ове године је за оне који планирају своје скијање унапријед ОЦ „Јахорина“ организовао претпродају ски-карата са попустом од 15 одсто на шестодневне ски-карте и више.

-Да влада велико интересовање за Јахорину показало се и на конкурсу за ученике основних и средњих школа града Источно Сарајево „Буди дијете Јахорине“ гдје је на адресу Олимпијског центра стигло више од 2.000 креативних радова - наводи се у саопштењу.

У ОЦ „Јахорина“ поручују да су нестрпљиви да љубитељима зиме представе све што су припремили за зимску сезону, а најзначајнији је пројекат гондола на најфреквентнијој локацији Пољице са најновијом технологијом, свјетлосним ефектима, кабинама и повећаним капацитетом од 3.600 скијаша на сат.

Осим гондоле, новитети су шестосјед Рајска долина, шестосјед Трново, два ски-лифта, модернизација двосједа Огорјелица, систем осњежавања на седам километара ски-стаза, проширење угоститељског објекта Олимпијски бар, зип лајн, освјетљење ски стазе „Новак Ђоковић“ и још много тога.

Из ОЦ „Јахорина“ наводе да са свим новитетима и најбољом понудом до сада спремно дочекују нову сезону за коју вјерују да ће бити најбоља до сада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана