Обустава саобраћаја на дионицама путева због бициклистичке трке

Танјуг
Обустава саобраћаја на дионицама путева због бициклистичке трке

БИЈЕЉИНА - На дионицама путева кроз Бијељину у наредна два дана биће обустава саобраћаја због одржавања Међународне бициклистичке трке Београд-Бањалука, најављено је из бијељинске Полицијске управе. Од 14.30 часова до проласка такмичара биће обустава саобраћаја на дионици магистралног пута Павловића мост-Комитска улица-Димитрија Туцовића.

У улицама Живојина Мишића-Змај Јовина-Николе Тесле-Вука Караџића-Јована Дучића-Рачанска–Београдска улица обустава ће трајати од 14.30 до 15.30 часова, док ће оба крака улице Никола Тесла бити затворена за саобраћај од 7.00 до 17.00 часова.

Потпуна обустава саобраћаја најављена је за четвртак, 20. април, од 10.30 часова до проласка такмичара у улицама Вука Караџића, Николе Тесле, Змај Јовиној, Милоша Обилића, Раје Бањичића, на обилазници, у Патковачи, Јањи и Главичицама. Улице Николе Тесле и Вука Караџића биће затворене у четвртак од 8.00 до 11.00 часова

. Из Полицијске управе Бијељина су позвали грађане да током најављених обустава саобраћаја користе алтернативне путне правце с циљем безбједног одржавања спортске манифестације. Међународна бициклистичка трка "Београд-Бањалука" биће одржана од сутра до суботе, 22. априла, уз учешће 175 такмичара из 30 земаља са четири континента.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана