Објављени резултати конкурса за суфинансирање пројеката из буџета града Приједора

Срна
Објављени резултати конкурса за суфинансирање пројеката из буџета града Приједора

Приједор - Из буџета града Приједора у овој години финансираће се 48 пројекта удружења грађана, фондација, омладинских организација и неформалних група младих који су изабрани путем конкурса.

Ријеч је о 28 пројеката у невладином сектору из области запошљавања, социјалне заштите, културе, образовања, јачања демократског друштва, људских права, развоја спорта, екологије, здравства, туризма, привреде и пољопривреде.

Укупна вриједност одобрених пројеката је 51.000 КМ, док је планирана буџетска ставка за ову годину 58.266 КМ.

Ријеч је и о 20 пројеката у омладинском сектору из области урбаног омладинског сектора, побољшања положаја младих у руралним срединама, активностима које потичу на демократију, толеранцију и равноправност полова, креативног изражавање кроз културу и различите облике умјетности, активностима које промовишу одговоран однос према природи и здравом стилу живота, подршке запошљавању и мобилности, промоције волонтерских активности и активног учешћа младих.

Укупна вриједност одобрених пројеката је 38.170 КМ, док је планирана буџетска ставка за ову годину 52.131 КМ.

Резултати конкурса за избор најповољнијих пројекта удружења грађана и фондација, те омладинских организација и неформалних група младих објављени су на интернет страници града www.prijedorgrad.org .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана