Новоасфалтирана дионица Пантелинске улице у Бијељини пуштена у саобраћај

Срна
Новоасфалтирана дионица Пантелинске улице у Бијељини пуштена у саобраћај

БИЈЕЉИНА - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић пустио је данас у саобраћај новоасфалтирану дионицу Пантелинске улице у Новом Насељу за чије је уређење издвојено 50.000 КМ, саопштено је из Градске управе.

Град Бијељина обезбиједио је 70 одсто средстава, а 30 одсто Министарство за људска права и избјеглице у Савјету министара.

“Предали смо грађанима на употребу нових 450 метара асфалтног пута у насељу у којем живе људи који су доселили у Бијељину прије више од 20 година и драго нам је што смо дјелимично ријешили проблем инфраструктуре у Новом Насељу”, рекао је Мићић.

Он је навео да житељи у овом дијелу града имају проблем са изласком на заобилазницу, што је у надлежности предузећа “Путеви Републике Српске”, те да је град завршио пројектну документацију и ријешио имовинске односе за изградњу прикључног пута на заобилазницу.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Ново Насеље Спасоје Илић истакао је да је град Бијељина до сада учинио много на изградњи инфраструктуре у овом насељу, али да им недостаје зграда мјесне заједнице, јер користе бараку стару 60 година.

Мјештанин Гојко Павловић додао је да уз новоасфалтирани дио Пантелинске улице живи више од 40 породица којима ће нови пут умногоме олакшати свакодневне обавезе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана