Нови асфалт као поклон за четврто дијете

Д. Јовичић
Нови асфалт као поклон за четврто дијете

СРБАЦ - Породица Југослава Лепира из Кукуља код Српца ускоро ће бити богатија за четврто дијете, а као награда за допринос у повећању наталитета стигао им је нови асфалтни пут.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Кукуље Радојица Видовић рекао је да се ради о краку локалног пута, у дужини од 120 метара, који води до куће породице Лепир.

- Прије годину дана Југослав ме замолио да покушамо асфалтирати дионицу пута према његовој породичној кући и тада сам разговарао са директором грађевинске фирме “Нискоградња” из Лакташа Љубомиром Ћубићем, који је радо прихватио да сноси дио трошкова, али је у шали рекао да ће то учинити ако ова породица добије и четврто дијете. Тада су Лепири имали само троје дјеце, а супруга је у међувремену остала трудна и ускоро би требало да се породи, тако да смо са своје стране испунили обећање - рекао је Видовић.

Истиче да су Лепири свакако планирали проширење породице тако да им је нови пут дошао као додатна награда.

- Захваљујем и градоначелнику Лакташа Мирославу Бојићу који је такође финансијски помогао ову инвестицију јер се пут налази на граници са градом Лакташи - рекао је Видовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана