„Нисте сами, имате пријатеље" и у Дрвару

M:tel
„Нисте сами, имате пријатеље" и у Дрвару

Децембар мјесец обиљежен је великом акцијом компаније m:tel „Нисте сами, имате пријатеље". Црвеном крсту у Дрвару, у оквиру наведене акције, донирано 100 пакета хране и хигијене за најугроженије!

Представници компаније m:tel посјетили су у оквиру хуманитарне акције покренуте почетком овог мјесеца и Дрвар, како би уручили помоћ овој општини и социјално угроженим породицама које живе на том подручју.

Стотину пакета са храном и хигијенским средствима компанија m:tel донијела је на адресу Црвеног крста у Дрвару, како би наведеној категорији становништва, у овом тренутку, било обезбијеђено макар оно што је најосновније за живот.

Јелена Триван, генерална директорка компаније m:tel наглашава да је намјера компаније m:tel да буде ту сваки пут кад људима у општинама Босански Петровац, Дрвар, Гламоч и Босанско Грахово нешто затреба. „За становнике ових општина желимо да будемо ту када им нешто затреба, као друштвено одговорна компанија. Другим речима, да будемо интервентна помоћ било да им треба храна, огрев или кров. Све време ћемо бити на терену и помагати овим људима, онда када институције то неће или не могу", изјавила је Триван. 

Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају m:tel-а, који је и уручио ову донацију Дрвару, том приликом је нагласио да је њему лично, као и читавом тиму који стоји иза акције „Нисте сами, имате пријатеље", задовољство овим поводом посјетити Дрвар. „Из ове општине смо добили молбу од Црвеног крста за помоћ социјално угроженом становништву, и одмах смо деловали, желећи да ставимо до знања да порука ’Нисте сами’, није само слоган, него представља нашу чврсту намеру да помогнемо. У Дрвару смо за наредни период планирали и реновирање основне школе, односно решавање највећих проблема с којима се ова школска установа бори. Да деци Дрвара обезбедимо што боље услове за учење, рад и детињство", рекао је Парезановић те додао: „Видећемо се убрзо поново у овом граду. Зато што нисте сами!"

Пријатеље из m:tel-а дочекали су начелница Општине Дрвар Душица Рунић, као и секретар Црвеног крста Дрвар Гордана Миљевић, које су изразиле задовољство и захвалност компанији која је своју друштвену одговорност много пута већ доказала када је ријеч о општини Дрвар.

„Желим да искажем захвалност компанији m:tel, јер је и ове године показала да је једна од изузетно друштвено одговорних компанија, која је на подручју наше општине већ присутна кроз многобројне акције, помоћи за разна удружења и спортске клубове", рекла је Душица Рунић.

„Јако сам вам захвална што сте позитивно одговорили на захтјев за помоћ Црвеног крста и донирали стотину пакета с храном и хигијенским средствима. Дио корисника ове помоћи је данас овдје, како бисте им и лично уручили пакете", изјавила је Гордана Миљевић, нагласивши да ово није једини вид сарадње са m:tel-ом. „Врло често нам излазите у сусрет и када је у питању хуманитарни број, односно наше хуманитарне акције", рекла је она.

Свакако, m:tel у оквиру акције „Нисте сами, имате пријатеље", наставља да донира, наставља да поклања и наставља да обилази општине којима је помоћ неопходна. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана