Никола Галинац најбољи спортиста Источног Сарајева у 2016. години

Срна
Никола Галинац најбољи спортиста Источног Сарајева у 2016. години

Источно Сарајево - Члан Теквандо клуба "Славија" Никола Галинац најбољи је спортиста у 2016. години на подручју општине Источно Ново Сарајево.

Признање најбољег спортисте у 2016. години Галинцу је уручио начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић који је том приликом истакао да ће ова локална заједница и током 2017. године наставити да улаже у спортисте и спортске колективе који остварују добре разултате.


"У наредне четири године ћемо се потрудити да избор спортисте године и све остале манифестације посвећене спорту проширимо. Нова спортска дворана у Источном Новом Сарајеву чији је пројект у завршној фази је гарант да ће спортисти имати квалитетнију инфраструктуру за тренинге", рекао је Ћосић.

Ћосић је додао да је у прошлој години општина Источно Ново Сарајево издвојила више од 300.000 КМ на спорт, те да вјерује да ће у наредним годинама тај износ и повећавати.

Галинац је изразио задовољство освојеним признањем, истакавши да ће наставити са вриједним радом и тренинзима како би у овој години одржао ниво одличних резултата из 2016. године.

Одбојкашки клуб "Славија" проглашен је најбољим спортским колективом у 2016. години, док је одбојкашица тог клуба Јелена Папаз освојила друго мјесто на овогодишњем избору најбољих спортиста у Источном Ново Сарајеву.

Стефану Ћуковићу из Атлетског клуба "Источно Сарајево" је на овогодишњем избору најбољих спортиста припало треће мјесто.

Признање за најбољег тренера у 2016. години припало је Дејану Вукадину из Карате клуба "Славија", док је најуспјешнији спортски радник, према оцјени стручног жирија, Иван Станковић из Клуба малог фудбала "Танго".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана