Невријеме у Градишци и Козарској Дубици: Вјетар обарао стабла и скидао кровове

Срна
Невријеме у Градишци и Козарској Дубици: Вјетар обарао стабла и скидао кровове

ГРАДИШКА, КОЗАРСКА ДУБИЦА- Олујно невријеме, киша и јак вјетар захватили су Градишку и околину данас око 17 часова. И Козарску Дубицу данас у послијеподневним часовима захватило је невријеме са јаком кишом и вјетром, који је обарао стабла на подручју града, а штета је забиљежена и на крововима стамбених објеката.

Јак вјетар у Градишци ломио је дрвеће и скидао кровове, а киша је у року од пола сата изазвала поплаве на улицама и у подрумима објеката у граду.

Поломљено је неколико стабала у градском парку, а једно од њих је пало у двориште и на кров вртића, али није причинило већу материјалну штету.

Вјетар је потпуно скинуо кров са управне зграде радне јединице "Електрокрајине".

Дежурне екипе Професионалне ватрогасно-спасилачке јединице и Цивилне заштите су још на терену и уклањају поломљена стабла са улица и паркова.

Старјешина Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице у Козарској Дубици Мирко Марин потврдио је Срни да припадници те јединице, по пријавама грађана и полиције, интервенишу на неколико локација на којима уклањају стабала са саобраћајница и објеката.

У невремену су оштећени и кровови на стабеним и пословним објектима.

Марин је потврдио да је штета пријављена у улицима Меше Селимовића, Книнској, Видовданској, Радомира Путника, у кругу бивше фабрике „Папирница“, 18. септембра, Устаничкој, насељу Јабушље и Крушковцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана