Невладина организација “Миленијум” из Српца: Бесплатне креативне радионице за младе

Д. Ј.
Невладина организација “Миленијум” из Српца: Бесплатне креативне радионице за младе

СРБАЦ - Невладина организација “Миленијум” из Српца организује бесплатне креативне радионице за младе, узраста од 11 година и старије, које почињу данас.

Биће организоване радионице декупажа, израде накита и фотографисања. Радиће се сваког понедјељка од 14 часова у канцеларији “Миленијума” која се налази на другом спрату Ватрогасног дома у Српцу.

Извршни директор “Миленијума” Санела Видовић каже да мјеста још има и додаје да су добродошла сва дјеца и млади који су расположени за креативан рад.

- Пријаве се могу извршити лично у вријеме одржавања радионица или путем “Фејсбук” профила НВО “Миленијум”. Имамо у плану и организовање заједничких радионица са дјецом са посебним потребама из удружења “Извор” - рекла је Видовићева.

Радионице ће трајати до почетка марта, када је планирана завршна изложба и презентација кратког видеа који ће показати шта су полазници радили током четири мјесеца.

У “Миленијуму” теку и завршне припреме за реализацију хуманитарне акције “Један слаткиш - једно дијете”, која ће почети 1. децембра, а прикупљаће се поклон-пакетићи за дјецу из социјално угрожених и вишечланих породица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана