Невесињац Милан Зуровац донирао божићне печенице социјално угроженим породицама

Срна
Foto: Срна

ТРЕБИЊЕ- Добротвор из Невесиња Милан Зуровац донирао је данас 24 божићне печенице за социјално угрожене породице из Требиња.

Зуровац је рекао да печенице донира седму годину заредом, те истакао да га даривање божићних печеница чини срећним јер може да обрадује оне који нису у могућности да припреме божићну трпезу.

"Тај осјећај се не може описати, та срећа, поготово кад знате да људи који нису у могућности да припреме себи тај доручак на Божић", изјавио је Зуровац новинарима.

Директор Центра за социјални рад Требиње Зоран Анђушић захвалио је Зуровцу за исказану хуманост, разумијевање, подршку и помоћ социјално угроженим породицама из Требиња које се налазе на евиденцији Центра.

Он је навео да је ова јавна установа уз подршку Градске управе Требиње подијелила једнократне новчане помоћи у износу од 100 КМ како би помогла социјално угроженим породицама да прославе најрадоснији хришћански празник Божић.

Свештеник Мирослав Ратковић рекао је да је породица Зуровац велика и хумана породица која је много помогла у Херцеговини, а посебно у Невесињу.

"Нека буде Богом благословен сваки његов корак ка добру и за добро, да Господ умножи мир и срећу и напредак у срцима свих нас да волимо једни друге јер је љубав Божија највећа и најважнија врлина коју нам Господ дарује", додао је Ратковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана