Нешић: Очекујемо три одборничка мандата у бијељинској Градској скупштини

Срна
Нешић: Очекујемо три одборничка мандата у бијељинској Градској скупштини

БИЈЕЉИНА - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изјавио је да у тој странци од бијељинског Градског одбора очекују 5.000 гласова и три одборничка мандата на предстојећим локалним изборима, истичући да су то темељи за изборе 2022. године.

Нешић је рекао да Бијељина као други град по величини у Републици Српској “заслужује да има представнике који имају широк поглед и оне људе за које је њен даљи развој изнад политичких конфликата”.

Он је изјавио новинарима да су Бијељини потребни људи који ће знати једнако да приступе проблемима, како у градским тако и у сеоским насељима.

“Листа кандидата ДНС-а сигурно је једна од најбољих листа у Бијељини, очекујемо да оствари добар резултат, а то није борба за мандат него је борба да се помогне семберском пољопривреднику који је погођен пандемијом вируса корона”, рекао је Нешић, који је вечерас присуствовао представљању одборничке листе ДНС-а за Скупштину града.

Према његовим ријечима, циљ ДНС-а је да се Бијељина развија, да то буде град у коме се дешавају спортски и културни догађаји, манифестације како то и заслужује један велики град.

“Овдје смо да дамо подршку таквој листи која ће знати да води Бијељину путем великих метропола у региону и који ће да донесу неку свјежину Бијељини”, рекао је Нешић.

Он је истакао да ДНС на нивоу Републике Српске очекује да локалним изборима ове године буде друга политичка партија, одмах иза СНСД-а, када је ријеч о политичкој сцени у Републици Српској.

Пословни директор ДНС-а Милош Стевановић рекао је да је ДНС партија која је данас “никад јача и никад боља”.

“Једна смо од водећих политичких партија у Републици Српској и БиХ, са најмлађим менаџментом, промовишемо најбоље идеје и ширимо добру енергију, а убијеђени смо да ћемо и овдје у Бијељини направити добар резултат на наредним изборима”, истакао је Стевановић.

Он је навео да је ДНС у посљедње вријеме “очистио своје редове и потпуно се афирмисао, дигао се као феникс из пепела” и додао да му се чини да та странка ширио “једну изузетно добру причу по Републици Српској”.

“То није само прича у домену политике, него и бизниса, запошљавања и социјалне политике”, рекао је Стевановић новинарима напоменувши да су вечерас представљени људи који у Бијељини имају респект.

Он је изразио увјерење да је ДНС “прољеће Републике Српске”, те да ће ова странка тек показати на локалним, али и изборима 2022. године, шта је права и истинска снага ДНС-а.

Предсједник Градског одбора ДНС-а Бијељина Дико Цвијетиновић рекао је да је листа ДНС у овом граду “спој младости и искуства”, као и да на њој има и оних који су први пут у политици и који су препознали политику ДНС-а, поготово у посљедњих годину дана од када је на челу Ненад Нешић.

“Наш циљ је 5.000 гласова и три одборничка мандата и да то буде темељ за 2022. годину када ћемо настојати да у Бијељини будемо друга политичка партија”, рекао је Цвијетиновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана