Нејединство у Савезу за промјене у Требињу

М. Ми.
Нејединство у Савезу за промјене у Требињу

Требиње - Регионални одбор ПДП-а у Требињу осудио је јуче нападе предсједника и потпредсједника НДП-а у Требињу Слободана Шарабе и Драгана Укропине.

Шараба је дан раније изјавио да градоначелник Требиња "проводи демагогију", те да је најлакше са позиције градоначелника који има плату 4.000 КМ манипулисати грађанима који једва састављају крај са крајем.

- Безочни напади и увреде Шарабе и Укропине показују да је ријеч о људима без икаквог морала и политичке досљедности и најобичнијим пребјезима и штеточинама који су извршиоци погубне политике СНСД-а - саопштено је из ПДП-а.

Савез за промјене у потпуности се распао у Требињу од када је крајем прошле године НДП окренуо леђа коалиционим партнерима СДС-у и ПДП-у јер су тада одлучили да ће на локалне изборе изаћи са својим кандидатом за градоначелника. Руководство требињског НДП-а на тај корак се одлучило због нејединства у Савезу у Требињу, те су поручили да неће подлећи било чијим притисцима из Бањалуке. Неслагања међу странкама окупљеним у Савезу за промјене у најјужнијем граду у Српској трају још од 2012. године када су одржани локални избори. У тадашњој кампањи НДП није подржао кандидата ПДП-а за градоначелника Славка Вучуревића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана