Наставак масовне вакцинације у Приједору, на терену и мобилни тим

Срна
Foto: Срна

ПРИЈЕДОР - Дом здравља Приједор наставља масовну вакцинацију становника против ковида 19, без претходног заказивања, а поред вакцина произвођача "Синофарм" и "Астра Зенека", грађанима је од данас доступна и прва доза вакцине "спутњик ве".

Имунизација се обавља на пункту за вакцинацију у сали Ватрогасног дома, саопштено је Дома здравља.

"Вакцинација се обавља од 9.00 до 19.00 часова радним данима, као и суботом од 7.00 до 14.00 часова", наводи се у саопштењу.

Вакцинације ће бити организована и у амбуланти Љубија у уторак, 24. августа, амбуланти Козарац у сриједу, 25. августа, те у амбуланти у Омарској у четвртак, 26. августа, све од 10.00 до 14.00 часова.

Становницима ових мјесних заједница биће доступне вакцине произвођача "Синофарм" и "Астра зенека".

"Поред наведеног, мобилни тим за имунизацију Дома здравља Приједор за наше непокретне суграђане пружа услуге вакцинације на кућним адресама. Особе које припадају овој категорији треба да позову Хигијенско-епидемиолошку службу на телефон 052/238-104 и договоре термин кућног давања вакцине", саопштено је из Дома здравља.

Становништву је овом приликом упућен позив да се вакцинишу против болести ковид 19, како би заштитили себе и особе с којима долазе у контакт, те тако утичу и на смањење ширења ове болести у овом граду. /крај/ст/бб/фото
Станко
Станко Смољановић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана