Нарушени односи у србачком СП-у: Два одборника таласају одбор

М. Л.
Нарушени односи у србачком СП-у: Два одборника таласају одбор

Србац - Односи у СП-у у Српцу нарушени су након што нису успјели да формирају одборнички клуб на конститутивној сједници новог скупштинског сазива, а у међувремену су пропали и њихови преговори о формирању власти са СНСД-ом и ДНС-ом, који ће имати већину.

Да је у СП-у дошло до трзавица потврдило је и неуједначено гласање њихових одборника на сједници која је одржана у уторак. Занимљиво је то што је предсједник ове партије у Српцу и бивши начелник Драго Ћирић био на једној, а Младен Драгосав и Ненад Бабић на другој страни. Како сазнајемо, Драгосав би могао иступити из партије и дати подршку СНСД-у, чији је члан био до прије пет година.

Ћирић ипак тврди да у одбору све функционише како треба, само да односи нису добри између Драгосава и Бабића. Он је нагласио да ће то бити ријешено у наредном периоду.

- Јединство у странци је сасвим добро, мене подржавају и један и други, али њих двојица имају неких неријешених проблема и не могу никако заједно - рекао је Ћирић.

Додаје да не жели свађу у странци док траје пост, те да ће све проблеме ријешити послије Божића. Од Драгосава јуче нисмо успјели да добијемо изјаву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана