Народни посланик СДС-а Милан Тубин "персона нон грата"

Срна
Народни посланик СДС-а Милан Тубин "персона нон грата"

ПРИЈЕДОР - Предсједништво Борачке организације Приједора прогласило је народног посланика и предсједника Градског одбора СДС-а Милана Тубина "персоном нон грата" због насилничког понашања и вандалског и нецивилизацијског чина, односно напада на Борачку организацију града Приједора као нестраначку организацију која заступа интересе својих чланова, бораца.

"Предсједништво Борачке организације града Приједора сматра Милана Тубина непожељном особом и не желимо да он буде присутан на било каквим манифестацијама и догађајима које обиљежава и које организује Борачка организација Приједора", наводи се у закључцима Предсједништва Борачке организације града Приједора достављеним данас руководствима Народне скупштине Републике Српске, СДС-у и Борачке организације Републике Српске.

У закључцима се поново даје пуна подршка раду предсједника Борачке организације града Приједора Зорана Предојевића и изражава увјерење да ће Тубин бити санкционисан у складу са законом.

"Борачка организација града Приједор овај немили догађај неће сматрати као разлог да се наруше односи са Градском организацијом СДС-а, јер смо убијеђени да иступање Милана Тубина није везано за СДС и да та странка, без обзира на појединачне иступе, има позитиван однос према мјесту и улози Борачке организације града Приједора", истиче се у закључцима.

Из Полицијске управе Приједор раније је саопштено да ће Основном суду у Приједору против Тубина бити достављен захтјев за покретање прекршајног поступка због почињених прекршаја туча, физички напад и вријеђање након што је 4. фебруара Предојевић пријавио да га је у просторијама Борачке организације града Приједора Тубин вербално и физички напао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана