Народна коалиција "Покренимо Бијељину": Подршка опозиву градоначелника из још три странке

Срна
Народна коалиција "Покренимо Бијељину": Подршка опозиву градоначелника из још три странке

Народној коалицији "Покренимо Бијељину" и принципима њеног дјеловања сутра ће се придружити представници Покрета "Успјешна Српска", Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" и Савеза за нову политику, најављено је из ове коалиције.

- Масовно окупљање око Народне коалиције `Покренимо Бијељину` и подршка опозиву градоначелника Љубише Петровића доказ је да је грађанима Бијељине и Семберије доста мржње и подјела и да сви који нам се придружују вјерују да наша коалиција има снагу и тим који ће покренути Бијељину - саопштено је из Коалиције.

У саопштењу се наводи да се свакога дана Народној коалицији "Покренимо Бијељину" прикључује све већи број политичких субјеката, организација цивилног друштва, спортских удружења, образовних институција и институција културе, као и грађана Бијељине и цијеле Семберије.

Представници нова три политичка субјекта у Народној коалицији "Покренимо Бијељину" потписаће принципе дјеловања у 11.00 часова у Центру за културу "Семберија", а након тога су најављене изјаве за медије. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана