Намјештај за школе, Дом здравља и Полицијску станицу

С. Ђ.
Намјештај за школе, Дом здравља и Полицијску станицу

Козарска Дубица - Сбербанка а.д. Бањалука донирала је јуче општинској управи Козарске Дубице намјештај за опремање неколико установа.

Донације су уручене основним школама "Вук Караџић", "Мајка Кнежопољка" и "Свети Сава", Средњошколском центру "Никола Тесла", Полицијској станици Козарска Дубица, те Дому здравља "Козма и Дамјан".

Директор Средњошколског центра Сенада Злокапа изразила је захвалност због донације намјештаја истакавши да ће он бити искоришћен за опремање школских канцеларија и наставничке зборнице.

- Наставници су одушевљени новим, свјежим амбијентом и веома смо захвални што нам је Сбербанка изашла у сусрет - рекла је Злокапа.

Регионални директор Сбербанке за регију Поткозарје Драгана Удовчић истакла је да та банка увијек настоји да помогне општинама широм Српске.

- Веома смо срећни што можемо да помогнемо тамо гдје је помоћ најпотребнија. Сбербанка Бањалука се труди да локалним заједницама излази у сусрет, те је у склопу овог сегмента друштвено одговорног пословања донесена одлука да се помогне општинским организацијама Козарске Дубице - казала је Удовчићева.

Директор Основне школе "Мајка Кнежопољка" из Кнежице Божана Вукић рекла је да је намјештај искоришћен за опремање канцеларија и школских кабинета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана