Најбољи требињски студенти отпутовали на наградно путовање у Будимпешту

Срна
Најбољи требињски студенти отпутовали на наградно путовање у Будимпешту

ТРЕБИЊЕ - Студенти из Требиња који имају просјек оцјена већи од девет отпутовали су вечерас на наградну екскурзију у Будимпешту, коју је финансирала требињска Градска управа.

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић са сарадницима испратио је на петодневну екскурзију у Будимпешту 15 студената.


Ћурић је изразио је задовољство чињеницом да Требиње има овако велики број успјешних студената, те додао да је ова наградна екскурзија мали знак пажње према њима.

Критеријуми за додјелу наградне екскурзије били су да студенти имају просјек оцјена виши од девет и да нису путовали претходних година.

Он је додао да су наградну ексурзију добили сви студенти који су се јавили, односно испунили услове.

Студент друге године Економског факултета у Суботици Дијана Буквић, која има просјек оцјена 9,5, захвалила је градоначелнику Ћурићу и Градској управи за ово путовање, чиме је, како је рекла, награђен њихов труд током досадашњег студирања.

Студент друге године Природно-математичког факултета у Новом Саду Анђела Шупић рекла је новинарима да је ово наградно путовање које им је обезбиједила Градска управа Требиње, додатна мотивација.

"Мој просјек оцјена је 9,25, идем први пут у Будимпешту и драго ми је због тога", рекла је Шупићева и изразила захвалност Градској управи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана